Cacao Ceremonie

 

pastedGraphic.png

Een cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel van de Maya’s en de Azteken.

Ze gebruikten de rauwe 100% pure onbewerkte Kawkaw (cacao) als natuurlijk geneesmiddel. 

De cacao spirit is een vrouwelijke energie en een echte hartopener. ‘Laat je door haar liefdevol meenemen op reis vanuit je hoofd naar je hart. De pure vorm van Kawkaw (cacao) zorgen er in deze ceremonies voor dat je je hart gemakkelijker opent en zo nog beter kunt voelen waar jouw ware hartsverlangen ligt. Het bevat hoge concentratie aan vitaminen, mineralen cafeïne en theobomine. Maar ook tryptofaan & fenylethylanine, die zorgen voor de aanmaak van de gelukshormonen serotine & endorfine. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost. Deze ceremonie helpt je om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit.

Tijdens de ceremonie zal ik je begeleiden dmv een fijne (hart) mediatie, en passende muziek. Er word een ceremonie dosis cacao gedronken. Er is ruimte om emoties die los komen er te laten zijn, waar nodig zal ik dit proces ondersteunen met Reiki. Weet dat alle emoties welkom zijn en verwelkom deze dan ook op een open en liefdevolle manier. 

Na de ceremonie sluiten we gezamelijk af, is er ruimte om te praten over de ervaringen en eten we een fijne lichte (vegetarische) maaltijd. 

Tijdens en na de ceremonie is het belangrijk voldoende water te drinken.

De cacao ceremonie vindt plaats in kleine groepen vanaf 4 personen.

Voor prive groepen, koppel of 1 op 1 ceremonie graag even contact opnemen.