Lymeherstel Therapie

In Nederland neemt de ziekte van Lyme helaas steeds meer toe. Hoewel het doorgaans duidelijk is dat men Lyme heeft als er na een tekenbeet een rode kring ontstaat, kan de ziekte van Lyme ook op ongemerkt het lichaam binnendringen, bijvoorbeeld wanneer de rode kring uitblijft. Vaak lopen mensen langdurig rond met klachten zoals chronische vermoeidheid, verspringende symptomen of klachten die komen en gaan, waarvoor de reguliere gezondheidszorg geen duidelijke oorzaak kan vinden. In veel gevallen wordt bij deze symptomen de diagnose fibromyalgie gesteld, terwijl het eigenlijk om Lyme gaat.

Bij de behandeling van Lyme hanteer ik opnieuw een holistische benadering, waarbij ik naar jou als geheel kijk. Een Lyme-herstelbehandeling is altijd maatwerk. Aangezien het essentieel is om op celniveau te werken, onderzoek ik eerst de permeabiliteit (doorlaatbaarheid) van de cellen. Als de celwand verhard is, kunnen supplementen weliswaar worden ingenomen, maar bereiken ze niet de celkern op de plek waar ze effect moeten hebben. Om deze reden werk ik als basis met (event. vegan) Omega3 van Zinzino. Daarnaast maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke middelen om de symptomen te verminderen. Homeopathische middelen, natuurlijke supplementen en fytotherapie behoren onder andere tot mijn behandelingsmethoden.

Bij Praktijk Lunare streef ik ernaar om de Lyme-klachten te verlichten en jouw herstelproces te bevorderen. Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw weg naar genezing en welzijn.

 

Heb jij klachten en vermoed je dat je wel eens Lyme kunt hebben?  Vul de vragenlijst hieronder in en bekijk je score.

Klik hier voor de Lyme vragenlijst