Ervaringen

Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Alona Alona schreef op oktober 11, 2021 om 8:25 am
Cacaoceremonie van Marly: Het was mijn eerste cacaoceremonie, en ik was erg benieuwd hoe het zou voelen. Marly deed het heel erg goed, alles was van tevoren voorbereid en ze hield ons groepje goed in de gaten tijdens de ceremonie zelf. Het sfeer was bijzonder mooi en rustgevend. Ik heb tijdens de ceremonie en ook daarna bijzondere ervaringen meegemaakt, en ben Marly daarvoor erg dankbaar. Go Marly go! je doet het heel erg mooi!
Tina Marquardt Tina Marquardt schreef op oktober 7, 2021 om 8:22 am
Cacaoceremonie: Afgelopen weekend mocht ik genieten van een prachtige, magische cacaoceremonie, verzorgd door Marly. Ik heb al een aantal helende ceremonies bijgewoond, maar dit was een van de allermooiste. Aan alles was te voelen dat Marly goed had nagedacht op de sfeer en de intentie, die ze wilde meegeven. De Maria Magdalena energie was onwijs voelbaar. Na de ceremonie voelde ik me krachtiger en mooier als vrouw. Ik kan iedereen aanraden om je door de cacao en Marly liefdevol mee te laten nemen op reis naar binnen.
Maria Oliveira Maria Oliveira schreef op oktober 6, 2021 om 8:26 am
cacao ceremonie: Een unieke ervaring , vol liefde , vertrouwen , ik maakte een reis in mezelf vol mooie verrassingen , ik werd verrast door Marly die alles met veel liefde deed. Dankjewel Marly!
Monique Monique schreef op oktober 3, 2021 om 8:27 am
Cacao ceremonie: Een hele liefdevolle cacao ceremonie meegemaakt. Marly nam ons mee op een mooie reis naar binnen. Mijn tranen laten vloeien en met een intentie van zelfliefde heel dankbaar voor deze mooie reis. ❤️
Virgilio Gumbs Virgilio Gumbs schreef op mei 16, 2021 om 8:30 am
Ontspannend: Fijne behandeling die ontspannend en helend werkt
Reslin Reslin schreef op mei 8, 2021 om 8:28 am
Reiki: Lieve Marley, bedankt voor de heerlijke, ontspannende reiki behanding. Het was erg bijzonder, een echte aanrader. Ik wens je heel veel succes met al je toekomst dromen. Liefs
Stephanie Merts Stephanie Merts schreef op maart 16, 2021 om 9:30 am
Reiki ontspanningsbehandeling Wat een bijzonder fijne ervaring. Als je opzoek bent naar een goede manier om ontspanning te vinden en tot jezelf te komen, dan is dit DE plek. Marly is ontzettend vriendelijk en begripvol en dat is tijdens de gehele behandeling te merken. Het heeft mij tot nu toe al enorm geholpen en ik blijf de behandelingen zeker voortzetten.